Showing 38 Result(s)
Beauty Tips, Health Tips

PuroCollagen Bergred Farmaseutikal, Pure with 100% Absorption Into The Body

Puro Collagen mengandungi 100% kolagen yang halal, bergred tinggi (pharmaceutical grade) tanpa mengandungi sebarang bahan berbahaya. Anda boleh gunakan tanpa was was kerana kolagen yang tidak diperlukan akan dikeluarkan oleh badan secara semua jadi. Maka anda tidak perlu risau pada kesan sampingan konsumsi Puro Collagen. Boleh terus order di SINI ya.

Beauty Tips

Catitan Ikhlas Bukan Si Penjual Essential Oils

Semalam saya ke HUKM dengan anak saudara. Melawat abang ipar yang buat operation. Nasib baik husband nak tolong hantarkan. Jimatlah jugak duit Grab Car RM25. 😝 Sebelum bertolak, tiba-tiba saya teringat nak bawa diffuser dan essential oils yang ada. Buka kotak set essential oils, pilih-pilih, sambil merujuk buku 150 Uses of Essential Oils yang dihadiahkan. …

Blog, My Stories

WE Time Mak-Mak Yang Dah Sewel Duduk Di Rumah

Bukan senang nak jumpa semula lepas habis kelas yang dulu. Dah dapat jumpa, memang tak berhenti berborak! Sampai makanan atas meja dialih pulak atas kerusi nak bagi ruang berborak punya pasal. Thanks Suhaili Baharudin (Founder Soaporia sabun cold-process), Nani Rahim (Young Living essential oil experts), jemput fiona yang kalut pagi tadi. Norafiza Mahmud (Founder Kayra …

Blog, My Stories

Jadikan Ejekan Pembuka Jalan Untuk Berjaya

Sejak kecil, bila kita dah biasa ditanam dengan macam-macam kepercayaan, sampai besar, kita susah nak terima benda baru untuk menafikan kepercayaan lama. Otak dah tanam kepercayaan tu. Dah sebati dengan jiwa orang kata. Ada benda baru datang, walaupun benar, kita susah nak terima dan percaya. Contoh, orang zaman dulu, percaya bumi ni rata. Bila datang …