Berehat Seketika. Recharge Energy.


Minggu ni berehat dari facebook. Bersedia rehatkan otak dan badan sampai habis kelas dan workshop ahad 19hb november 2017.

Fuh, lepas ni kau tengok fiona jadi power girl, dengan sentuhan magik buat anda makin lawa jelita bukan seperti nenek bongkok tiga. Ada tiga baby baru The Alchemist Craft nak keluar ok.

Pengsan!

Kembali semula 22hb november dengan cerita, petua dan video baru.

Jika ada apa-apa pertanyaan, boleh terus whatsapp 018-3560030 ok. Jangan PM di facebook tau, takut sampai tahun depan pun mungkin tak berbaca lagi. Mungkin juga zaman fiona bongkok lima baru habis baca message di filtered dan message request.

Jika nak beli produk Argon Valley dan The Alchemist Craft, boleh beli terus di website.

www.argonvalley.com/shop

Produk dah up to date termasuk kimchi, lip balm, lip scrub dan apa saja yang anda suka kecuali kambing biri-biri.

Bersedia untuk buka sistem agent juga. Insyallah agent boleh order di website dengan kod khas yang unik.

Anda yang berada di Indonesia, Singapura dan Brunei pun boleh order juga. Postage calculation dah up to date.

Byee..fiona rehat untuk seminggu.

www.argonvalley.com

Muka depan website.
Menu SHOP. Silalah berbelanja dengan gembira.

Nak tanya sesuatu?